ActualitateMediaş

Autogara Mediaș este pregătită pentru a obține licența de funcționare

În municipiul Mediaș s-au desfăşurat lucrări de reabilitare şi modernizare în zona autogării, înainte cu un an fiind reabilitată şi clădirea acesteia; obiectivul principal fiind obținerea licenţei de funcţionare și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară să îşi înceapă activitatea.

Municipiul Mediaș, orașele Copșa Mică și Dumbrăveni, respectiv comunele Ațel, Alma, Axente Sever, Brateiu, Blăjel, Biertan, Dârlos, Moșna, Șeica Mică, Târnava și Valea Viilor au pus bazele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru a rezolva problema transportului public între localități. Scopul asociației este rezolvarea transportului de persoane între localități.

După ce au fost efectuate importante lucrări de reparații și modernizare, Autogara Mediaș este pregătită pentru a obține licența de funcționare. Mi-am propus să creez împreună cu primarii interesați de confortul oamenilor pe care îi reprezintă, o zonă metropolitană în jurul Mediașului și să atrag fonduri europene pentru a achiziționa autobuze electrice noi, astfel încât transportul public de persoane în nordul județului Sibiu să fie unul civilizat.Știu că sunt obiective care necesită timp și răbdare, dar consider că sunt extrem de importante pentru noi toți, pentru dezvoltarea și modernizarea nordului județului Sibiu – a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *