Actualitate

„Șofer” din Brateiu depistat fără permis și cu berea lângă schimbător, pe o stradă din Mediaș

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 2 august, în jurul orei 15:20, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Hermann Oberth de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Brateiu.
Polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Având în vedere cele constatate, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 23,45, pe raza comunei Nocrich, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a cărui testare cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *