Actualitate

Un adolescent din Mediaș a furat o mașină și a lovit alte trei. Alți șoferi depistați băuți bine

În perioada 9 – 11 iulie polițiștii rutieri au constatat 16 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 36 de permise de conducere, au retras 15 certificate de înmatriculare și au aplicat 368 de sancțiuni contravenționale în valoare de 129.000 de lei.

La data de 10 iulie, în jurul orei 21:30, la ieșirea din localitatea Benești, polițiștii au depistat o altă femeie aflată la volanul unui autoturism deși nu deține acest drept.
În vârstă de 34 de ani, din orașul Agnita, femeia era însoțită de către soț, în vârstă de 38 de ani, care i-a încredințat autoturismul pentru a exersa conducerea pe drumurile publice, în mașină aflându-se și o minoră în vârstă de aproximativ 2 ani.

În dimineața zilei de 5 iulie, trei conducători auto din municipiul Mediaș au reclamat faptul că și-au găsit mașinile avariate în urma unui eveniment rutier petrecut cel mai probabil în noaptea de 4/5 iulie, cele trei autoturisme fiind parcate unul lângă altul, pe strada Sebeșului.
Ca urmare a cercetărilor efectuate, la data de 11 iulie, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au identificat presupusul conducător auto implicat în producerea evenimentului, stabilindu-se totodată faptul că, la data de 4 iulie, în jurul orei 23:50, persoana în cauză, un localnic în vârstă de 17 ani, ar fi sustras o autoutilitară din incinta societății unde era angajat, autoutilitară pe care ar fi condus-o de pe Șoseaua Sibiului până pe strada Sebeșului, unde a intrat în coliziune cu cele trei autoturisme parcate. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

La data de 11 iulie, în jurul orei 19:00, pe raza localității Marpod, polițiștii au oprit pentru control un moped condus de către un localnic în vârstă de 26 de ani.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar mopedul este neînregistrat.
De asemenea, testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă și duminică, pe drumurile din județ, polițiștii rutieri au depistat alți cinci șoferi ale căror testări alcoolscopice au indicat valori pozitive. În municipiul Mediaș, doi localnici în vârstă de 29 de ani (0,84 mg/l), respectiv 48 de ani (0,85 mg/l), pe DN 1, în afara orașului Avrig, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Vrancea (1,03 mg/l), în Agnita, o femeie în vârstă de 48 de ani (0,52 mg/l), iar în Sadu, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Cisnădie (0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *