FOTO: Un șofer băut a lăsat îndurerată o familie din localitatea Boian. Avea doar 17 ani

Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe DJ 142B, la ieșire din Blăjel spre Bazna.

Din primele informații, în timp ce conducea un autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din păcate , unul dintre cei 4 pasageri, un tânăr în vârstă de 17 ani, ocupant al locului din dreapta spate, a decedat. Un alt pasager, tot de 17 ani, ocupant al locului din stânga spate, a fost ranit si primește îngrijiri medicale, fiind conștient.

Toți cei 5 ocupanți ai autoturismului sunt din localitatea Boian.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu sunt raportate probleme de trafic.

“ISU Sibiu a intervenit pe DJ142B cu un echipaj SMURD, împreună cu un echipaj SAJ, unde un autoturism a iesit de pe partea carosabilă. Echipajele medicale au acordat asistență medicală la fața locului persoanelor implicate. Din nefericire, una dintre victimele evenimentului rutier prezenta leziuni incompatibile cu viața. Un băiat, în vârstă de aproximativ 18 ani, conștient, care acuza dureri în zona cervicală și suspiciune de traumatism lombar, a fost transportat cu ambulanța SMURD la Centrul de Primire Urgențe a Spitalului din Mediaș. Celelalte persoane implicate au refuzat transportul la spital, prezentând escoriații minore.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *