Actualitate

VIDEO-FOTO: O tânără din Copșa Mică a fost rănită grav de o mașină, pe Calea Cisnădiei din Sibiu

ACTUALIZARE: Conform surselor Mediaș Independent, Alina, tânăra de doar 23 de ani a suferit un traumatism cranian sever și fractură de bazin. Starea sa este foarte gravă, fiind intubată în secția ATI. Prognosticul medicilor este rezervat.

Tânăra a învățat la liceul Industrial Nicolae Teclu din Copșa Mică iar anul trecut a absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, secția resurse umane. Anul acesta, în septembrie, tânăra urma să împlinească 24 de ani.

Știre inițială:

O tânără de 23 de ani, din Copșa Mică, a fost lovită și rănită grav în această seară de o mașină ce circula regulamentar pe Calea Cisnădiei din Sibiu.

Impactul a fost atât de puternic încât tânăra fost aruncată aproximativ 10 metri, într-un șanț de pe marginea drumului. Din primele informatii, acesta a suferit traumatisme multiple la cap și la membrele inferioare, fiind preluată în stare de inconștiență de către de către o ambulanță Smurd. La volanul mașinii implicate se afla o sibiancă în vârstă de 25 de ani, aceasta circulând regulamentar dinspre Cisnădie spre Sibiu.

Conform martorilor, tânăra a traversat neregulamentar strada. Principalele cauze ale accidentului sunt: traversarea neregulamentară, iluminatului public deficitar din zonă, dar și condițiile meteo nefavorabile care au îngreunat vizibilitatea șoferului auto.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, Calea Cisnădiei unde o persoană de sex feminin a fost lovită de un autoturism.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale femeii de cca 27 de ani care a fost transportată la UPU Sibiu în stare de inconștiență.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *