ActualitateMediaş

Forma finală a bugetului municipiului Mediaș este pregatită pentru a fi trimisă spre aprobare

În urma dezbaterii publice care a avut loc în această săptămână, astăzi va fi depus proiectul de hotărâre în forma finală pentru Consiliul Local. În data de 14 aprilie va avea loc ședința extraordinara de aprobare a bugetului local pe anul 2021, pentru ca până în 19 aprilie să fie depus la Direcția de Finanțe Publice Sibiu.






Miercuri, 7 aprilie bugetul a fost supus dezbaterii publice. Cu această ocazie, primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman a declarat:


„Am avut ieri în sala mare a primăriei o dezbatere pe bugetul orașului pe anul 2021. Bugetul estimat pentru acest an este de aproximativ 130 milioane lei, care va fi împărțit astfel:


1 . pentru funcționarea direcțiilor și a societăților înființate de către Consiliul Local, astfel încât să putem să le asigurăm medieșenilor, de la an la an, condiții și servicii calitative cât mai bune;

2.investiții și lucrări de întreținere și reparații pentru infrastructura rutieră, investiții în învățământ, și, nu în ultimul rând, am alocat fonduri pentru Spitalul Municipal Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *