Actualitate

Un minor din Laslea s-a plimbat cu motocicleta neînmatriculată și fără permis. Dosar penal și pentru un medieșean

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 1 aprilie, în jurul orei 16:00, pe DJ 106, în afara localității Iacobeni, polițiștii din Agnita au depistat un minor în vârstă de 16 de ani, din Laslea, în timp ce conducea o motocicletă tip enduro care nu avea montată plăcuță cu numărul de înmatriculare/înregistrare.
Minorul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar motocicleta tip enduro nu este înmatriculată/înregistrată.
Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.

La data de 1 aprilie, în jurul orei 18:35, pe str. Horia din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Brateiu.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *