ActualitateMediaş

Tinerii cu vârste cuprinse între 6-19 ani se pot înscrie la Concursul Național de pricesne „Glas de Înger”

Concursul de pricesne, organizat de Palatul Copiilor, Sibiu și Școala Gimnazială Nr. 7, Mediaș, în colaborare cu Arhiepiscopia Sibiului, Facultatea de Teologie “Sfântul Andrei Șaguna”, secția muzică religioasă și asociația Domy Music Star, va avea-o online în perioada 01 Aprilie până în data de 20 Aprilie. Jurizarea se va face până pe data de 30 Aprilie.

Concursul se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6-19 ani și are în vedere participarea unui număr cât mai mare de copii din țară care se înscriu în contextul educaţiei pentru religie şi preţuirea tradițiilor creștine, descoperirea și motivarea tinerelor talente, promovarea și aprecierea interpreților la adevărata lor valoare, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine.

Înscrierile se fac online, iar regulamentul poate fi găsit pe pagina de Facebook a concursului “Concursul Național de pricesne Glas de înger”.

Ideea a pornit din veșnica dorința de implicare a domnului director Daniel Vecsei și pasiunea mea pentru pricesne, în ciuda faptului ca sunt interpretă de muzică ușoară. Toată această pandemie ne-a creat tuturor dorința de liniște sufletească și libertate și cred cu tărie că, fie ea și în cântec, credința ne oferă sentimentul de liniște și încredere. Mulțumesc d-lui director pentru încrederea și susținerea pe care o acordă tuturor ideilor și proiectelor pe care le demarez. De asemenea mulțumiri merg și către Arhiepiscopia Sibiului și Facultatea de muzică religioasă din Sibiu, de a căror sprijin ne bucurăm prin intermediul părintelui prof. DAN STREZA. ” Cătălina Dumitrean, prof. de canto, Palatul Copiilor Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *