ActualitateSLIDER

VIDEO-FOTO: Eveniment cu sute de persoane „uns” de Primăria Dumbrăveni

Un eveniment cu sute de participanți s-a petrecut în această dimineață, începând cu ora 11:00, la Dumbrăveni. Show-ul canin a fost organizat de către Asociația Chinologică Sibiu și se desfașoară în zilele de 27-28 martie 2021.

Conform IPJ SIBIU, cei de la Poliția Dumbrăveni au fost notificați de Primăria Dumbrăveni despre faptul că a fost dat aviz favorabil pentru evenimentul menționat, conform unui ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

Conform unor surse oficiale, evenimentul nu are avizul DSP ci doar cel de la DSVSA.

Primăria Dumbrăveni a motivat poliției că evenimentul se poate organiza conform legii cu până la 500 de oameni, cu condiția ca toți cei 500 să fie doar participanți, și nu spectatori. Nu este clar în ce ordin a găsit Primăria Dumbrăveni această prevedere. Conform Poliției Dumbrăveni, la eveniment sunt aproximativ 400 de participanți și niciun spectator.

sursă video: cont public Facebook, Krista Lurtz

În ordinul comun menționat de noi anterior este precizat că astfel de competiții sportive trebuie să se desfășoare exclusiv în baze sportive împrejmuite.

Sibiu Independent a cerut un punct de vedere Primăriei Dumbrăveni însă până la ora publicării articolului nu am primit nici un răspuns.

FOTO: profil public Florin Spatacean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *