Pe DJ 141 Mediaș – Bârghiș circulația se desfășoară parțial pe un singur sens din cauza copacilor căzuți pe carosabil

Drumuri și Poduri SA Sibiu, entitate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informează că din cauza ninsorilor abundente și viscolului pe DJ 141 Mediaș – Bârghiș copacii încărcați cu zăpada au căzut pe carosabil. Echipele sunt în teren și actioneaza cu 4 utilaje pentru degajarea carosabilului. Circulația se desfășoară parțial pe un singur sens.Carosabilul este acoperit cu zăpada. Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material antiderapant.
În vederea asigurării siguranței traficului rutier, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se afla utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător.

În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este: 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vă comunicăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “alertă trafic”).

Sursa foto: kval.com


Monica Iliescu
Purtător de cuvânt SC DRUMURI ȘI PODURI SA
0730612161

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *