Actualitate

Bărbat din Șeica Mare la un pas să fie omorât de un prieten de pahar

Un bărbat de 63 de ani din Șeica Mare a fost victima unui prieten de pahar, agresorul lovindu-l în cap cu un obiect contondent.

Fapta s-a produs la data de 11 martie, în jurul orei 20:30. Între cei doi prieteni, pe baza consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan. Agresorul, un localnic de 54 de ani, și-a lovit victima repetat în cap, cu un obiect dur, provocându-i răni grave, acesta fiind transportat de urgență la spital. 

“Referitor la tentativa de omor, fapta s-a produs la data de 11.03, in jurul orei 20:30, în Șeica Mare. Victima (un localnic în vârstă de 63 de ani) a fost lovită cu un obiect contondent în zona capului de către agresor. Conflictul a fost spontan și a avut la baza și consumul de băuturi acoolice.

Agresorul, un localnic in vârsta de 54 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior, prezentat instanței care a emis mandat Dr arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continua cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *