JudetMediaş

Varianta ocolitoare a orașului Mediaș – un proiect realizabil

Anunțul care prevede actualizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: “Varianta ocolitoare a orașului Mediaș, pe DN 14”, a fost publicat, potrivit anunțului făcut de reprezentanții Primăriei Municipiului Mediaș.

În lungime de 8,5 km, Varianta de Ocolire a Municipiului Mediaș va asigura o conexiune paralelă cu DN14, care va permite tranzitul traficului greu pe 3 direcții principale (Sibiu, Sighișoara și Târnăveni), ocolind localitatea.


După o muncă în echipă și cu o susținere puternică din partea Ministerului Transporturilor inclusiv CNAIR și a Ministerului Fondurilor Europene și acest proiect extrem de important pentru orașul nostru începe să prindă contur. Felicitări și mult succes tuturor colegilor noștri care se implică în derularea acestui proiect„, au transmis reprezentanții Primăriei Mediaș pe pagina de Facebook.

„Dragi medieșeni,
în luna septembrie a acestui an am semnat un protocol cu CNAIR și Ministerul Transporturilor prin care Administrația Locală își asumă promovarea și realizarea “Variantei Ocolitoare a municipiul Mediaș“ prin fonduri europene nerambursabile.
Astăzi, când ANAP (Agenția Națională pentru Achiziții Publice) a acceptat caietul de sarcini, pentru actualizarea studiului de fezabilitate al acestui extrem de important proiect al orașului, pot să spun că demersurile noastre merg într-o direcție bună.
Le mulțumesc colegilor mei din Primăria Mediaș pentru întreaga lor implicare.
Vă doresc multă sănătate tuturor!, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *