ActualitateMediaşSport

Edi Iordănescu și-a anunțat retragerea de la Gaz Metan Mediaș

Edi Iordănescu, nu va mai fi antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș.

Clubul Gaz Metan Mediaș și Tehnicianul Edi Iordănescu au hotătât încetarea contractului de comun acord. După aproape un an și jumătate de colaborare, acesta nu va mai continua pe banca tehnică a echipei. Va rămâne însă în istoria clubului pentru performanța reușită, aceea de a duce echipa pentru prima dată în play-off-ul campionatului.Mulțumim Edi, pentru tot ceea ce ai făcut pentru club, pentru echipă, pentru oraș, mulțumim pentru că ai crezut mereu că ne putem autodepăși, că putem face mai mult! Mult succes în cariera ta!

Edi Iordănescu a devenit antrenorul principal al echipei sportive Gaz Metan Mediaș la începutul anului trecut. În prezent, fostul a antrenor anunță că nu pleacă de la Gaz Metan pentru alte oferte

„Nu plec de la Mediaș pentru alte oferte, nu există așa ceva în acest moment. Au fost tentații in acest an si jumatate, dar mereu am ales cu inima. Niciodata nu voi accepta mediocritatea și, pentru mine, o noua provocare la Mediaș ar fi însemnat un buget și un plan petru atacarea cupelor europene. Le mulțumesc suporterilor pentru sustinere și căldură”, a declarat Edi Iordanescu pentru gazisti.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *