MediaşSLIDER

MEDIAŞ: Primăria a dat o masă de 1 decembrie la 400 de invitaţi. Tu ai fost?

Printre evenimentele organizate la Mediaş de Primărie de 1 decembrie s-a numărat şi o masă festivă la care au fost aleşi să participe 400 de invitaţi. SIBIU INDEPENDENT prezintă în exclusivitate detalii despre această masă festivă, nefăcute publice în programul oficial de 1 decembrie al Primăriei, nici după în comunicate de presă.

În 29 noiembrie Direcţia Municipală pentru Sport, Cultură, Tineret şi Turism Mediaş (a Primăriei) a contractat direct prin sistemul SICAP o masă pentru 400 de persoane la Reya Event Club din localitate. Costul total a fost de 30.000 de lei. Meniul a fost stabilit la 75 de lei pe persoană. Am obţinut o fotografie de pe contul de Facebook al celor de la Reya cu aperitivele servite în sistem de bufet suedez. Nu ştim care au fost motivele alegerii acestei săli pentru masa festivă, dar conform recenzilor de pe internet locaţia Reya Event Club este una de top în zona de nord a judeţului şi are calificative foarte bune. Plus o sală suficient de mare să găzduiască 400 de invitaţi ai Primăriei Mediaş. Am solicitat detalii celor de la Direcţia din primăria Mediaş despre această masă. „Menţionăm faptul că suma plătită pentru masa festivă a fost suportată din sponsorizări, nefiind afectat bugetul local.” se arată în răspunsul semnat de director Sajgo Elena.

Am dorit să aflăm cine au fost cei 400 de invitaţi. Cei de la Direcţie ne-au răspuns mai general despre categoriile de invitaţi:

„La eveniment au fost invitaţi medieşeni care s-au implicat în organizarea şi buna desfăşurare a evenimentelor la nivel local, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, consilieri locali şi judeţeni, istorici şi oameni de cultură, reprezentanţi ai ONG-urilor şi asociaţiilor colaboratoare, reprezentanţi ai sponsorilor şi ai mediului de afaceri din Mediaş şi împrejurimi, reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ din Mediaş, reprezentanţi ai lăcaşurilor de cult, precum şi reprezentanţii celor implicaţi direct în organizarea evenimentului menţionat anterior Unitatea Militară 01810, Academia Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Poliţia Locală Mediaş, Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii etc” se arată în răspunsul Direcţiei din Mediaş.

Altfel spus o listă largă din care reiese că elita Mediaşului a fost la masă. Sau cel puţin asta înţelegem din răspunsul primit. Conform surselor noastre Primăria Mediaş este singura primărie din judeţ care a organizat o masă festivă de 1 decembrie, informaţie colaborată şi cu datelor din SICAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *